Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελείως αβάσιμες οι φήμες για επιστροφή Sterling

Τελείως αβάσιμες οι φήμες για επιστροφή Sterling

Ο Raheem Sterling έχει σκοράρει 11 γκολ στην φετινή Premier League.

Μέσα σε όλες τις μεταγραφικές φήμες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες μέρες, μια εξ’ αυτών αφορούσε τον Raheem Sterling, του οποίου η επιστροφή στο Anfield δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί, σύμφωνα με την L’ Equipe.

Οι συγκεκριμένες όμως φήμες είναι τελείως αβάσιμες και όπως ανέφερε ο έγκυρος, James Pearce, είναι πιο πιθανό να καταφθάσει στο Anfield ο Λόρδος Lucan, από το να φορέσει ξανά την Κόκκινη φανέλα της Liverpool ο Raheem Sterling.

Δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον των Reds για τον διεθνή εξτρέμ, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του και την αναμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει και φυσικά ούτε πρόθεση της Manchester City να τον παραχωρήσει.

Ο 25χρονος έχει αλλά τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Pep Guardiola, αμοίβεται με £300.000 την εβδομάδα και η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 150 εκατομμύρια.

Μπορεί να έχει μετανιώσει για την απόφαση του να αποχωρήσει από το Anfield πριν από πέντε χρόνια και να προσπαθεί να χτίσει κλίμα και γέφυρες επιστροφής, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται και το γνωρίζει και ο ίδιος και το πρόσωπο που μίλησε εκ μέρους του στην Γαλλική εφημερίδα.

Ο James Pearce επίσης σημειώνει πως οι Reds δεν ανησυχούν για τον Sadio Mane και τα όσα γράφονται για ενδιαφέρον της Real Madrid. Στο Anfield είναι σίγουροι πως ο Σενεγαλέζος βλέπει το μέλλον του στους Πρωταθλητές Κόσμου.

Steven Gerrard και Raheem Sterling την σεζόν 14-15.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com